HUOLTO

Varmista koneidesi tehokas toiminta ja työolosuhteiden turvallisuus pitämällä konekalustosi huollettuna. Huoltomme on saanut asiakkailtamme kiitosta erityisesti nopeasta toiminnasta, palvelualttiudesta ja asiantuntemuksesta koneen merkistä riippumatta.

Huoltopalvelumme on käytettävissäsi silloin kun tarve vaatii, olivatpa koneesi minkä merkkisiä tahansa. Liikkuva huoltomme palvelee siellä, missä yrityksesi on. Jos huolto- tai korjaustoimenpide niin vaatii, kuljetamme koneen tiloihimme Järvenpäähän. Isompien remonttien ajaksi voimme tarjota korvaavan koneen käyttöösi joustavin ehdoin. 

Huoltosopimus

Voit jättää trukkiesi toimivuuden meidän huoleksemme. Huoltosopimus kattaa huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja tarkastukset. Kun on huollon aika, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme parhaiten sopivan huoltoajankohdan. Huoltosopimus on mahdollista tehdä kaikille trukkimerkeille.

Kuntotarkastus

Oletko hankkimassa uutta trukkia tai materiaalinkäsittelylaitetta ja haluat tietää, missä kunnossa kone on? Tai ehkä haluat varmistaa, että jo käytössäsi oleva kone on varmasti turvallinen. Perusteellisessa kuntotarkastuksessa koneen kunto ja mahdollinen huoltotarve tulee dokumentoitua.

Huollot ja korjaukset

Suoritamme määräaikaishuollot ja korjaustoimenpiteet kaikille trukkimerkeille, myös ilman huoltosopimusta. Korjausosaamiseemme kuuluvat kaikki trukin kohteet, kuten akut, renkaiden vaihdot, moottoreiden korjaukset, sähkövikojen korjaukset ja hydrauliikkaan liittyvien vikojen korjaukset.

Henkilönostinkatsastus

Henkilöiden nostamiseen käytettävän laitteiston käyttö on tarkoin lailla säädeltyä ja valvottua toimintaa. Sertifioitu henkilönostinkatsastajamme tekee henkilönostinten ja henkilöiden nostamiseen käytettävien trukkien vuositarkastukset tarkasti ja huolellisesti.

 

 

 

Varaosat

Saat kauttamme myös kaikki huoltoihin ja korjauksiin tarvittavat varaosat. Voit luottaa huoltomme kokemukseen ja ammattitaitoon hinta-laatusuhteeltaan parhaiden varaosien valinnassa. Hyvien yhteyksiemme avulla toimitamme trukkeihin kaikki tarvittavat varaosat, kuten akut, renkaat, hydrauliikkaosat ja moottorin osat. 

Mitä laissa sanotaan?

Valtioneuvoston asetus työvälineiden turvallisesta käytöstä ja tarkastamisesta (käyttöasetus) (403/2008 ja 1101/2010)

 
25 f § Nostolaitteen ja nostokorin toimintakunnon varmistaminen

"Työnantajan on tarkastettava ja varmistettava henkilönostoihin käytettävän trukin vakavuus ja käyttöturvallisuus ennen ensimmäistä käyttöönottoa ja turvallisuuteen vaikuttavan muutoksen jälkeen. Tarkastus on uusittava vähintään vuoden kuluessa edellisestä tarkastuksesta."

KYSYTTÄVÄÄ HUOLLOSTA?

OTA YHTEYTTÄ

© 2019 Uudenmaan Konepalvelu Oy

Levysepänkatu 9, 04440 Järvenpää

+358 44 505 5898 | info@uudenmaankonepalvelu.fi

Y-tunnus: 2272514-1

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Suunnittelu, toteutus, kuvat, käännöstyöt | www.sipulimedia.fi