HUOLTO JA VARAOSAT

Pidä konekalustosi siellä, missä sen kuuluukin olla - töissä. Trukin asianmukainen ylläpito on sekä turvallisuus- että kustannuskysymys. Huoltaminen on lähtökohtaisesti edullisempaa kuin korjaaminen, joten huolto-ohjelmasta kannattaa pitää kiinni. Mekaanikkotiimimme palvelee sinua siellä, missä yrityksesi on. Tarvittaessa trukkisi korjataan omissa korjaamotiloissamme Järvenpäässä. Saat samasta paikasta helposti huolto- ja korjaustyöt, sekä niiden suorittamiseen tarvittavat varaosat. Merkillä ei ole väliä - jos sinulla on trukki, me huollamme sen mielellämme! Ja varaosia voit tilata tietysti ilman huoltotyötäkin.

Suoritamme myös lakisääteiset henkilönostinten katsastukset.

Huolto: Ville Nykvist | 044 505 5898

Varaosat: Jarmo Vasama | 0400 805 077

Täytä lomake: Tästä

varaosat-ukp-hero.jpg
huoltoautot-varaosat.jpg

Huoltosopimus

Jätä trukkiesi huollot meidän huoleksemme. Huoltosopimus kattaa kaikki huolto-ohjelman mukaiset huollot ja tarkastukset. Suoritamme huollon määräaikana siten, että siitä on sinulle mahdollisimman vähän häiriötä. Sopimus on saatavilla kaikkiin merkkeihin.

Huollot ja korjaukset

Suoritamme määräaikaishuollot ja korjaustoimenpiteet kaikkiin trukkimerkkeihin myös erillistöinä ilman huoltosopimusta. Meiltä voit tilata myös lisälaiteasennukset. Jos huollon tai korjauksen kohteena on trukki, uskallamme sanoa, että "onnistuu". 

varaosat-suodattimet.jpg

Varaosat

Toimimme yhteistyössä luotettavien  kotimaisten ja ulkomaisten varaosatoimittajien kanssa. Saat meiltä nopeasti varaosat kaikkiin trukkityyppeihin sekä pumppukärryihin, kurottajiin ja henkilönostimiin. Käytämme aina parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen osia. Toimitamme myös pelkät osat vaikket huoltoa juuri sillä hetkellä tilaisikaan.

varaosat-renkaat.jpg

Renkaat

Tarvitsemasi trukin renkaat nopeasti ja halutessasi asennettuna. Ilmakumirenkaat, täyskumirenkaat ja tahraamattomat renkaat. Talvikäyttöä varten voimme toimittaa myös trukkien nastarenkaita.

varaosat-varaaja.jpg

Akut ja varaajat

Saat kauttamme laadukkaat trukkiakut ja sopivat varaajat 

vastapainotrukkeihin, pinoamisvaunuihin ja lavansiirtovaunuihin. Tarvittaessa toimitamme myös käynnistysakut polttomoottori-

käyttöisiin trukkeihin. 

Akkuihin liittyvät vesitysastiat ja vesitysjärjestelmät kuuluvat myös valikoimaamme.

vesitys-kuvitus-4.jpg

Lisälaitteet

Helpota trukilla työskentelyä käyttökohteeseen sopivalla varustuksella. Toimitamme ja asennamme mm. haarukoiden sivusiirto- ja levityslaitteet, jatkohaarukat haluamassasi mitassa, nostopuomit, nostokoukut ja nostokourat.

varaosat-laite.jpg

Moottorin osat

Autamme sinua valitsemaan koneeseesi sopivat moottorin osat, kuten öljynsuodattimet, polttoaineen suodattimet ja sytytysosat. Yleisimmät suodattimet ovat saatavilla nopealla toimitusajalla.

varaosat-masto.jpg

Masto

Pidä huolta, että trukkisi masto on kaikilta osin turvallisessa käyttökunnossa. Meiltä saat trukin nostoketjut sekä hydrauliikkaan liittyvät osat, kuten letkut ja hydrauliöljyn suodattimet.

varaosat-katveturva.jpg

Turvallisuus

Uutta! Saat kauttamme nyt myös Katveturvan peruutus- ja katvekamerat trukkeihin ja kurottajiin. Paranna työalueen turvallisuutta olennaisesti älykkään kamerajärjestelmän avulla.

varaosat-katveturva-2.jpg

Kysy meiltä huollosta tai varaosista

Meidän tehtävämme on selvittää mitä tarvitset halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Kysy siis rohkeasti meiltä trukkien huollosta, korjauksista tai varaosista. 

Selvityksen ja arvioinnin helpottamiseksi, syötäthän koneen sarjanumeron (löytyy tyyppikilvestä) sille tarkoitettuun kenttään.  

Kiitos viestistäsi