Top 10 vuokratrukit 2019-2020

Koostimme pienen listan suosituimmista vuokratrukeistamme ja lyhyet kuvaukset miksi juuri nämä trukit ovat oletettavasti olleet niin suosittuja. Trukkivuokraus on koko ajan ollut selkeässä myötätuulessa ja olemmekin muokanneet vuokratrukkien valikoimaamme vastaamaan kasvanutta kysyntää.


1. Nissan YG1D2A32Q

Tässä 3200 kg nostokyvyllä varustetussa dieselvastapainotrukissa on haluttuja varusteita,

kuten kolmejatkeinen masto ja asetinlaite. Lämmitetyn umpihyttinsä ansioista se on toiminut mainosti ulkotöissä myös vähän viileämmässä säässä.

2. SMV SL16

Tämän monsterin suosiota selittää osittain se, että vastaavan kokoluokan koneita ei ole ylenmäärin tarjolla vuokralle. 16000 kg nostavasta koneesta näkee jo päälle päin, että siinä on voimaa yllin kyllin. SMV on ollut käytössä esimerkiksi puutavarateollisuudessa, jossa liikutellaan raskaita lautanippuja. Se on myös ollut vuokralla kontinsiirtotehtävissä.


3. ROCLA SST 16 ACI TREV 5400

Sivutuilla varustettu pinoamisvaunu, jota tukipyörätrukiksikin kuulee kutsuttavan, on toiminut vuokrakäytössä melkeinpä kaikilla kuviteltavissa olevilla toimialoilla. Jos työympäristönä on ahdas ja korkea varasto, 5,4 metriin nostava Rocla on lunastanut paikkansa. Asiakkaat ovat kiitelleet seisten ajettavan pinkkarin käytön helppoutta, ketteryyttä ja sivutukien tuomaa työturvallisuutta korkealle hyllytettäessä.


4. Jungheinrich EFG430

Umpihytillä ja lämmittimellä varustettu sähkö-Junkku on työskennellyt monenlaisissa tehtävissä niin sisällä kuin ulkonakin. Sen poikkeuksellisen suuri nostokorkeus (7,5 metriä) on tehnyt siitä soveltuvan hieman erikoisempiinkin työsuorituksiin. Tämä sähkötrukki on osoittaunut luotettavaksi työkaveriksi kaikissa kohteissa, joissa se on vuokralla käynyt.


5. Linde H30D-02

Lindet ovat yleisestikin kysyttyjä trukkeja ja 3000 kg:n nostokykyluokka on ollut niistä suosituin. Tämän dieselkäyttöisen H30D-mallin erikoisuutena ovat paripyörät, jotka vakauttavat menoa ja parantavat pitoa hieman epätasaisemmillakin alustoilla. Linden pääasiallisina työsuoritteina ovat olleet rekkojen purut ulkona ja asiakaspalautteiden perusteella trukki onkin suoriutunut tehtävistään moitteetta. Maltillisen rakennekorkeutensa ansiosta Linde on mahtunut kulkemaan helposti vaadituissa paikoissa.


6. Kalmar DCG 120-12

Suurille vastapainotrukeille on säännöllisesti kysyntää, eikä tämä 12-tonninen Kalmar tee poikkeusta. Se on vuokrattu töihin sinne, missä tarvitaan reilusti voimaa. Kuten ylempänä mainittu SMV:kin, myös Kalmar on ollut vuokralla puutavarateollisuudessa. Yksi suosituimpia käyttökohteita tälle järeälle dieseltrukeille on kuitenkin ollut teollisuusmuutot. Pitkät, 2500 mm haarukat helpottavat peruslavoista poikkeavien, painavien esineiden siirtämistä.


7. BT LPE 200/8

Kätevälle lavansiirtovaunulle on jatkuvasti tarvetta. BT LPE:n tapauksessa valtaosa vuokraajista on päätynyt sittemmin ostamaan koneen itselleen. Tästä syystä saammekin täydentää varastoamme useamman kerran vuodessa. Helppokäyttöinen lavansiirtovaunu omaa 2000 kg:n nostokyvyn ja on verraton apu lähes missä tahansa sisävarastossa.


8. Linde R14G-12

Linden työntömastotrukki on myös hyvä esimerkki koneesta, joka on korvaamaton tietyissä käyttökohteissa ja jollaisia ei ole liiemmälti tarjolla. R14G:n renkaat ja hieman korkeampi maavara mahdollistavat sen käytön myös ulkona. Samalla se kuitenkin mahtuu liikkumaan ahtaammissa väleissä kuin vastapainotrukki. Linde R14G on omiaan esimerkiksi rauta- tai puutavarakauppoihin, joissa operoidaan sekä sisällä että ulkona ja jossa vaaditaan reilusti nostokorkeutta.

9. Caterpillar GP40K

Voimakas kaasutrukki on varustettu reilun nostokorkeuden tarjoavalla kolmijatkeisella mastolla. 4000 kg:n nostokyvyn omaava Cat onkin ollut töissä ulkokohteissa, joissa tarvitaan sekä nostokykyä että nostokorkeutta. Kapasiteettiinsa nähden maltillisen kokoinen Cat on luonnollisesti varustettu lämmitetyllä umpihytillä ja tarkkaa työskentelyä helpottavalla haarukoiden asetinlaitteella.


10. Ausa C250H X4

Nelivetoinen, suurilla renkailla varustettu Ausa ei pelkää huonompiakaan alustoja. Ausaa on vuokrattu pääasiassa helpottamaan työmaalogistiikkaa rakennustyömailla. Vuokraajat ovat kehuneet Ausan näppäryyttä ja hydrostaattisen voimansiirron mahdollistamaa tarkkaa ajettavuutta.

Näiden esitellyn kymmenen koneen lisäksi valikoimastamme löytyy lukuisia muita trukkimalleja. Jos trukin vuokraus on harkinnassasi, etsitään yhteistuumin käyttöösi varmasti parhaiten sopiva trukki.

© 2019 Uudenmaan Konepalvelu Oy

Levysepänkatu 9, 04440 Järvenpää

+358 44 505 5898 | info@uudenmaankonepalvelu.fi

Y-tunnus: 2272514-1

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Suunnittelu, toteutus, kuvat, käännöstyöt | www.sipulimedia.fi