RAHOITUS JA LEASING

Tarjoamme hankintaasi varten rahoitus- ja leasingratkaisuja luotettavien, tarkoin valittujen yhteistyökumppaneidemme kautta. Täyden palvelun huoltoleasing on loistava ratkaisu silloin kun haluat tietää etukäteen koneesta ja sen käytöstä koituvat kustannukset mahdollisimman tarkkaan. Jokainen hankinta on tietysti erilainen ja rahoitus- tai leasingratkaisut rakennetaan aina tapauskohtaisesti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

ausa-t144h-2.jpg

Kalustoratkaisut

Kalustoratkaisut tarjoaa monipuolisia leasingratkaisuja kaikenlaisille koneille ja laitteille. Älykäs kalustoratkaisu ottaa huomioon koneen koko elinkaaren.

hyundai-18l-7m.jpg

Siemens-rahoitus

Siemens Financial Services helpottaa yritysten kasvua tukemalla yrityksen kehitystä ja innovaatioita älykkäillä rahoitusratkaisuilla sekä Siemensin että kolmannen osapuolen laitteille ja teknologialle.

ausa-d250ahg-2.jpg

Nordea Rahoitus

Nordea Rahoituksen investointien rahoitusmuotoja ovat leasing- ja osamaksurahoitus. Investointien rahoitustuotteilla rahoitat yrityksesi irtainta käyttöomaisuutta pienistä IT-laitteista suuriin teollisuuden tuotantokoneisiin. Rahoitettavat kohteet toimivat vakuutena. Vakuusarvo vaihtelee sen mukaan kuinka hyvin kone säilyttää arvonsa ja kuinka laajat jälkimarkkinat sillä on.

SUOSITUIMMAT

UUDET KONEEMME