Maailma on muuttunut entistä digitaalisemmaksi ja liiketoimintakenttä on jatkuvassa murroksessa. Kaikki ei kuitenkaan ole siirtynyt pilveen, päinvastoin! Käsin kosketeltavia hyödykkeitä liikkuu enemmän kuin koskaan ja nopeammin kuin koskaan aiemmin. 

Asiakkaat ovat myös kärsimättömämpiä kuin aiemmin ja tavaran liikkumisessa nopeus ei pelkästään ole etu, se on välttämättömyys.

Pysyäksesi kisassa mukana, tarvitset joustavan ja luotettavan kumppanin, jota aidosti kiinnostaa liiketoimintasi sujuvuus. Tässä me voimme huutaa "Hep!". Voimme yhteistuumin rakentaa materiaalinkäsittelystäsi sujuvaa, olipa kyse sitten sopivan kaluston hankinnasta tai tuottamattoman ajan minimoinnista nopeiden huolto- ja korjaustoimenpiteiden kautta.

Tarvitsetko täsmäapua kiireen keskellä? Lyhytaikainen tarve vuokrakoneelle? Hoituu. Tai ehkä tarvitset apua kuorman purussa? Sekin järjestyy, tarvittaessa kuljettajan kera.

Sinun ei tarvitse tietää nippelitietoa trukeista tai opiskella eri konetyyppien eroja. Se on meidän hommamme. Syy, miksi olemme keränneet kokemusta, opiskelleet ja kouluttautuneet on yksinkertainen: Helpottaaksemme kumppanimme elämää eli sinun päivittäistä liiketoimintaasi.

Jos materiaalinkäsittely aiheuttaa harmaita hiuksia, ota yhteyttä jo tänään!

luotettava-kumppani-logo.jpg
yrittajat-logo.jpg
aaa-luottoluokitus-logo.jpg

TIETOA MEISTÄ

TIIMI

Ilman näitä ihmisiä ei olisi Uudenmaan Konepalveluakaan. Luotamme tiimiimme sataprosenttisesti. Yhteistä tieto- ja osaamispankkiamme hyödyntämällä ja vuoropuhelulla kanssasi saamme varmasti hankalimpiinkin pulmiin toivotun ratkaisun.

ville.jpg
Ville Nykvist

Myynti, vuokraus, huolto

lassi.jpg
Lassi Nurmi

Asentaja, sertifioitu

nostolaitetarkastaja (NT1470)

marko.jpg
Marko Seppänen

Hallinto, myynti, vuokraus

paivystys.jpg
Päivystys

24/7

päivystys

+358 44 5055898

timo.jpg
Timo Aaltonen

Asentaja