VUOKRAUS

-20%

Haluamme auttaa yritystäsi toimimaan tehokkaasti, joten tarjoamme uusille asiakkaille 20 prosentin alennuksen trukkivuokrauksesta. Kampanja on voimassa 31.5.2020 asti. Ota meihin yhteyttä niin käärimme hihat!

Joskus on tilanteita, jolloin koneen vuokraaminen on sekä taloudellisesti kannattavampaa että joustavampaa kuin koneen ostaminen. Koneen vuokraaminen mahdollistaa mm. kustannusten tarkan ennakoinnin, vapauttaa pääomia liiketoiminnan muihin investointeihin eikä rasita tasetta.

Trukkirent-palvelumme mahdollistaa koneen vuokraamisen vaikka vain päiväksi tai vaihtoehtoisesti useammaksi kuukaudeksi niin halutessasi. Tulemme tarvittaessa auttamaan sinua kuorman purussa myös kuskin kera.

 

Ehkäpä materiaalinkäsittelytarpeesi muuttuvatkin äkisti. Vuokratrukki on helppo vaihtaa vastaamaan muuttuneita vaatimuksia eikä edellinen kone jää nurkkiin pyörimään. 

Säästyt myös vanhan koneen myymisen vaivalta kun kaluston uusiminen on ajankohtaista. Haluatko vaihtaa olemassa olevan vanhan koneesi vuokra- tai leasingkoneeseen? Tutustu vuokrakoneiden valikoimaamme alta, ota yhteyttä ja kysy tarjous!

© 2019 Uudenmaan Konepalvelu Oy

Levysepänkatu 9, 04440 Järvenpää

+358 44 505 5898 | info@uudenmaankonepalvelu.fi

Y-tunnus: 2272514-1

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Suunnittelu, toteutus, kuvat, käännöstyöt | www.sipulimedia.fi