trukit-ulkoa-3.jpg

TRUKKI-

VUOKRAUS

Reilun kymmenen toimintavuotemme aikana trukkien vuokrauksen osuus liiketoiminnastamme on kasvanut hämmästyttävän suureksi. Ja miksipä ei? Trukkikaluston omistaminen ei välttämättä tuo kilpailuetua liiketoiminnallesi. Kun lasket tarkasti kaikki trukin hankintaan ja omistamiseen liittyvät kulut, vuokraus tuntuu entistä houkuttelevammalta vaihtoehdolta.

Juuri siitä syystä olemmekin satsanneet vuokratrukkien valikoimaamme ja hienosäätäneet Trukkirent-konseptiamme mahdollisimman helpoksi ja houkuttelevaksi.

Tarjoamme mahdollisuuden vuokrata trukin täsmälleen sen pituiselle jaksolle kuin tarve on. Voit helposti myös jatkaa vuokrasopimusta alkuperäisestä. Voit vuokrata trukin jopa vain yhdeksi päiväksi tai vaihtoehtoisesti voimme solmia useiden kuukausien pituisen vuokrasopimuksen.

Voit aina olla varma, että meiltä vuokrattu trukki on parhaiten käyttötarkoitukseensa sopiva. Vuokratrukkien valikoimasta löytyy vastapainotrukkeja eri voimanlähteillä, lavansiirtovaunuja, pinoamisvaunuja, tukipyörätrukkeja ja työntömastotrukkeja. Valikoimassa on myös harvinaisempia suuria trukkeja aina 16000 kg:n nostokykyyn asti. Vuokraamamme trukit ovat aina ammattilaistemme tarkastamia ja huoltamia. 

Trukkirent-trukkivuokrauspalvelumme toimii koko Suomen alueella. Etelä-Suomen alueella toimitamme vuokratrukit omalla kuljetuskalustollamme. Kauemmas vuokratut trukit kuljetetaan täsmällisesti luotettavien logistiikkakumppaneidemme kautta. 

strip-rent.jpg
 

OTA YHTEYTTÄ

5 syytä vuokrata trukki

Vaikka mielellämme myös myymme trukkeja, haluamme, että sinä teet yrityksesi kannalta järkevimmän ratkaisun. Alta löydät listattuna hyötyjä, joita pitkäaikaisella vuokraamisella voi saavuttaa.

  1. Sinun ei tarvitse sitoa pääomaa kaluston omistamiseen vaan voit käyttää sitä liiketoimintasi kasvattamiseen ja kehittämiseen.

  2. Budjetointisi helpottuu merkittävästi. Tiedät tasan tarkkaan kuinka suuri kuukausittainen laskusi on.

  3. Voit unohtaa huoltokulut ja kuluvista osista koituvat kustannukset. Me huolehdimme niistä.

  4. Ajat aina tarkoituksenmukaisella kalustolla. Jos materiaalinkäsittelytarpeesi muuttuvat, voimme helposti muokata sopimusta ja vaihtaa trukin paremmin muuttuneita tarpeita vastaavaksi.

  5. Jäännösarvo. Trukinkin elinkaaressa tulee vastaan piste, jossa sen aiheuttamat kulut ovat suuremmat kuin sen realistinen myyntihinta. Jos et enää tarvitse trukkia, se ei myöskään jää vaivoiksesi.

© 2019 Uudenmaan Konepalvelu Oy

Levysepänkatu 9, 04440 Järvenpää

+358 44 505 5898 | info@uudenmaankonepalvelu.fi

Y-tunnus: 2272514-1

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Suunnittelu, toteutus, kuvat, käännöstyöt | www.sipulimedia.fi